Nieuws

Bespaar tijd en maak nu gebruik van onze overstapweken.

Redactie Fiscaal Gemak

Mar 30 · Leestijd: 3 min.

Vanaf 30 maart is er de Unit4 Fiscaal Gemak overstapbundel. In deze bundel hebben bieden wij u een aantal zaken gratis aan:

Vrijblijvend
Unit4 Fiscaal Gemak Software is voor u gratis voor geheel 2020. Indien u dit jaar opzegt voor 1 oktober 2020 heeft u geen kosten. Inschrijven kan tot en met 31 mei. Geen addertjes onder het gras!

Binnen 24 uur live
U kunt al binnen 24 uur uw aangiftes indienen, VIA-gegevens ophalen en aangiftes laten accorderen door uw cliënten.

Makkelijke migratie
Wij faciliteren kosteloos de migratie vanuit uw huidige pakket. Met o.a. stamgegevens, middelingsgegevens, PKI-certificaat en een handleiding om aangiftehistorie te migreren.

Alle Fiscale Modules en extra’s
Alle fiscale aangiftes zijn opge­nomen in het aanbod: Inkomsten­belasting, Vennootschapsbelasting, Omzetbelasting, ICP, Toeslagen, Schenk & Erf en dividendbelasting. Ook het communicatieportaal, opstellen van jaarrekeningen, inclusief deponering, en bankenrapportage zijn onderdeel van dit aanbod.

Klassikale Training
U kunt kosteloos deelnemen aan onze klassikale web training voor nieuwe gebruikers. Tevens kunt u ook gebruik van een terugkomdag om op basis van uw ervaring vragen te stellen aan onze ervaren consultants. Zo haalt u maximaal rendement uit uw software.

Gratis E-Learning
Om een zachte landing te garanderen in de nieuwe omgeving, maakt e-Learning u wegwijs in de belangrijkste functionaliteiten van het pakket. Hiermee weet u binnen 15 minuten hoe het pakket optimaal te gebruiken.

Wij beloven dat u binnen 24 uur de eerste aangiftes met Unit4 Fiscaal Gemak hebt verzonden!

“Op vrijdagmiddag heb ik contact gezocht met Unit4, diezelfde middag nog had ik contact en heb na het zien van de software direct besloten om over te stappen”, aldus Pieter van Oort, kantooreigenaar van van Oort en van Hal Administraties en Advies”

Unit4 Fiscaal Gemak bewijst al jaren de meeste betrouwbare en gebruiksvriendelijke fiscale software van Nederland te zijn. Wist u dat...

  • Wij ieder jaar alle wet- en regelgeving voor alle biljetten uiterlijk begin februari uitleveren? 
  • In ons online product ook direct met dezelfde dataset jaarrekeningen en bankdeponeringen kunt verzorgen?
  • Al meer dan 3.200 kantoren gebruik maken van Fiscaal Gemak en er jaarlijks meer dan 1,8 miljoen aangiftes mee worden verstuurd?
  • Met de unieke communicatiemodule u de aangiftes en jaarrekeningen op een super eenvoudige manier aan uw klanten kunt presenteren in moderne dashboards waarna ze die meteen online kunnen accorderen?
  • Wij als enige fiscale software leverancier in Nederland het proces rondom de VIA-machtigingen hebben geautomatiseerd?

Dit alles bespaart u gigantisch veel tijd en stelt u in staat om nog meer toegevoegde waarde te leveren aan uw klanten. 

Makkelijk en snel overstappen

Wij zorgen voor een gemakkelijke en snelle overstap naar de beste en meest bedrijfszekere fiscale software van Nederland. U kunt ons bellen via 088-247 1555 (tot 21.00u).