Artikelen

Komen uw deadlines steeds dichterbij? Maak nu gebruik van onze overstapweken!

Redactie Unit4 Bedrijfssoftware

Mar 30 · Leestijd: 2 min.

Betrouwbare en snelle fiscale software is cruciaal, niet alleen om uw deadlines op tijd te halen maar ook om uw klanten van het juiste advies te kunnen voorzien.

Wij hebben daarom de Unit4 Fiscaal Gemak overstapbundel voor u ontwikkeld. In deze bundel hebben bieden wij u een aantal zaken gratis aan:

  • Het aanbod geldt voor heel 2020, inschrijven kan tot en met 31 mei. En indien u toch voor 1 oktober 2020 wilt opzeggen heeft u geen kosten.

  • U kunt al binnen 24 uur uw aangiftes indienen, VIA-gegevens ophalen en aangiftes laten accorderen door uw cliënten.

  • Simpel migreren vanuit uw huidige pakket. Met o.a. stamgegevens, middelingsgegevens, PKI-certificaat en een handleiding om aangiftehistorie te migreren.

  • Alle fiscale aangiftes zijn opge­nomen: Inkomsten­belasting, Vennootschapsbelasting, Omzetbelasting, ICP, Toeslagen, Schenk & Erf en dividendbelasting. En ook het communicatieportaal, opstellen van jaarrekeningen, inclusief deponering en bankenrapportage.

  • Gratis e-Learning wat u wegwijs maakt in de belangrijkste functionaliteiten van het pakket. Hiermee weet u binnen 15 minuten hoe het pakket optimaal te gebruiken. En gratis deelnemen aan onze klassikale web training voor nieuwe gebruikers. 

Wij beloven dat u binnen 24 uur de eerste aangiftes met Unit4 Fiscaal Gemak hebt verzonden! Maak nu gebruik van onze overstapweken!

“Fiscaal Gemak is de beste fiscale software waarmee u uw deadlines zorgeloos haalt!”

Wist u dat...

  • Wij ieder jaar alle wet- en regelgeving voor alle biljetten uiterlijk begin februari uitleveren? 

  • Met de unieke online communicatiemodule u de aangiftes en jaarrekeningen op een eenvoudige manier aan uw klanten kunt presenteren in een dashboard ze die meteen kunnen accorderen?

  • Wij als enige fiscale software leverancier in Nederland het proces rondom de VIA-machtigingen hebben geautomatiseerd?

Dit alles bespaart u gigantisch veel tijd en stelt u in staat om nog meer toegevoegde waarde te leveren aan uw klanten. Stap vandaag nog over!

Makkelijk en snel overstappen

Wij zorgen voor een gemakkelijke en snelle overstap naar de beste en meest bedrijfszekere fiscale software van Nederland. U kunt ons bellen via 088-247 1555 (op werkdagen tot 21.00u bereikbaar) of uw gegevens via onderstaande link doorgeven.