Bespaar tijd

De applicatie wordt constant ontwikkeld met een focus op gebruiksgemak. Zo is een interaction designer bijvoorbeeld altijd betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Dure training is niet nodig

Ons doel is om de applicatie zo te ontwikkelen dat u direct snapt hoe het werkt, waardoor u en uw werknemers geen dure trainingen nodig hebben.

Simpel en intuïtief

Door slimme rekenmodules, handige overzichtspagina's en constante controles tijdens het invullen van een aangifte bespaart u kostbare tijd. Uitbreiding van uw abonnement? Een upgrade van een module is in een handomdraai geregeld.

Snel en eenvoudig

De gegevens uit de vooraf ingevulde aangifte krijgen een voorkwalificatie mee en kunt u met één druk op de knop in de aangifte importeren. Het doen van een aangifte inkomstenbelasting is in veel gevallen slechts nog het controleren of de aangifte volledig is.

Innovatief product met hoge performance

Bij het ontwikkelen van Fiscaal Gemak gebruiken wij de nieuwste technieken, en dat merkt u!

Supersnel

Een aangifte starten kost u slechts 2 seconden en laden van de pagina’s gebeurt binnen een oogwenk.

Laagste percentage fouten

Van de ingediende aangiftes bij de Belastingdienst hebben wij het laagste percentage fouten. Dat zorgt ervoor dat u achteraf minder vragen krijgt van de Belastingdienst of dat u de aangifte opnieuw moet insturen.

Uptime hoger dan 99,9%

Updates voeren wij in de avond of in het weekend uit, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart. Onze uptime was in 2019 hoger dan 99,9%.

Hoge connectiviteit

Om te voorkomen dat u tweemaal dezelfde gegevens moet invoeren en omdat wij begrijpen dat u altijd overal de beste software voor wilt gebruiken, koppelen wij met diverse andere software.

CRM-koppelingen

Deze koppeling zorgt ervoor dat klantgegevens gesynchroniseerd worden, zodat u deze alleen in uw CRM-software hoeft aan te passen.

Portaalkoppelingen

Deze koppeling biedt u de mogelijkheid om de aangifte aan te bieden bij een klantportaal waarbij de klant kan goedkeuren. Vervolgens kunt ervoor kiezen om de aangifte geautomatiseerd door Fiscaal Gemak te laten verzenden of door de portaalleverancier zelf.

Documentkoppelingen

Deze koppeling biedt u de mogelijkheid tot het archiveren van de verzonden aangiftes en rapporten in andere software.

Meer informatie over Koppelingen

Connect Logos

Hoge mate van beveiliging

In Fiscaal Gemak wordt met vertrouwelijke (persoons)gegevens gewerkt. Dit vereist een passend beveiligingsniveau.

Veilige hosting in de EU

De database van Fiscaal Gemak wordt gehost bij Amazon in Dublin, Ierland. Amazon is één van de grootste hostingleveranciers ter wereld. Amazon gaat te werk conform internationale standaarden met betrekking tot kwaliteit en informatiebeveiliging, waaronder ISO 9001, 27001, 27017, 27018, SOC 1, 2 en 3 en CSA.

Ieder kwartaal een onafhankelijke security audit

De beveiliging van de server en de applicatie wordt periodiek beoordeeld door Qbit – Insite Security B.V. Zij krijgen toegang tot onze volledige code, zodat ze ‘white-box’ kunnen testen.

ISO 27001 Certificering

Wij hebben de ISO 27001 certificering behaald. Dit betekent dat wij zowel organisatorisch als qua productontwikkeling en beheer van de serveromgeving voldoen aan een internationale en hoge standaard op het gebied van informatiebeveiliging.

Meer informatie over Security

Security Logos

Klein of groot kantoor? Fiscaal Gemak past bij u!

Bij de ontwikkeling van de software houden wij er constant rekening mee dat ‘expertfunctionaliteiten’ niet altijd direct in beeld moet komen.

De standaard situatie is belangrijker dan de uitzondering. Oftewel in het gros van de gevallen kunt u direct aan het werk en/of hoeft u weinig aanpassingen te maken tijdens het gebruik van de software, maar als u die ene uitzonderingsituatie hebt dan is de functionaliteit wel eenvoudig aanwezig, maar niet direct zichtbaar.

Op die manier waarborgen wij dat het gebruik van de software zowel simpel in gebruik is voor de kleinere kantoren, maar ook zeer geschikt voor de grotere kantoren.

Door gebruikers, voor gebruikers

De oprichters achter Fiscaal Gemak zijn twee fiscalisten en een accountant. Door onze brede ervaring in de branche weten wij hoe goede software behoort te werken en aansluit bij de praktijk. Wij helpen u graag bij lastige fiscale vraagstukken door het ontwikkelen van begrijpelijke software en software die u helpt om goed te kunnen adviseren.

Wij luisteren en sparren graag met u en vormen daarom een gebruikersgroep waarmee we kunnen klankborden. In deze gebruikersgroep(en) worden niet alleen nieuwe wensen geïnventariseerd, maar ook ideeën gepresenteerd. Door met u te spreken, hopen wij dat de nieuwe ontwikkelingen zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de markt

Makkelijk overstappen

Afgelopen drie jaren hebben wij meer dan 1800 kantoren mogen migreren naar onze software. Wij hebben derhalve uitgebreide ervaring met het begeleiden van kantoren bij het migreren naar onze software.

Wij kunnen zowel persoonsgegevens als aangiftegegevens migreren vanuit uw oude software zodat u een vliegende start maakt. Ook pollen wij de status van al uw machtigingen en uitstel bij de Belastingdienst zodat ook die gegevens moeiteloos beschikbaar zijn.

Bent u het volgende kantoor dat overstapt?