De mensen achter Fiscaal Gemak zijn fiscalisten en accountants. Ons team is in de loop van de jaren steeds meer divers geworden. Een mix van softwareontwikkelaars, fiscalisten, accountants en servicemedewerkers. Door dit team en de vakkennis in de accountancy & fiscaliteit kunnen wij de software goed laten aansluiten op onze gebruikers.

Groepsfoto

We zijn in 2007 gestart met een belastingadvieskantoor voor het MKB en ontwikkelde vervolgens Belastingterug.com. Deze website was gericht op scholieren en studenten. Wij waren de eerste in Nederland dit het T-biljet gedigitaliseerd online aanboden via een website. Met deze site hebben wij een eerste ervaring opgedaan met programmeren van fiscale aangiftebiljetten. Als nieuw administratiekantoor hadden ook wij behoefte aan aangiftesoftware. Het bleek dat er op dat moment geen online belastingaangiftesoftware was en de bestaande pakketten waren lastig in gebruik. Voor enkele pakketten had/heb je zelfs dag(en) consultancy nodig om te begrijpen hoe het werkte, ongelofelijk zelfs voor die tijd.

Board

Fiscaal Gemak

In 2012 zijn wij gestart met een eerste versie van Fiscaal Gemak met de Vak- en Ouderenbonden als grote klanten die vanaf de start zijn aangehaakt. Het was en is ons doel om gebruiksvriendelijke software te maken waar geen consultancy voor nodig is.

In 2013 is het pakket gelanceerd voor de zakelijke markt. Binnen een jaar heeft Fiscaal Gemak zo’n 1000 kantoren mogen winnen als klant. Ondertussen werd Fiscaal Gemak flink uitgebreid met diverse aangiftebiljetten en andere functionaliteiten.

40%

Marktaandeel

1,8 mln+

Aangiftes per jaar

30.000+

Professionals

3.592

Kantoren

Een goed team

Vandaag de dag kiezen steeds meer kantoren ervoor om gebruik te maken van onze software. Door de unieke combinatie van een jong team ontwikkelaars en fiscalisten met daarbij support geleverd door mensen die ook werkzaam zijn in de praktijk, heeft u niet alleen gebruiksvriendelijke software maar ook nog eens kundige hulp bij vragen of onduidelijkheden.

Daarnaast is Fiscaal Gemak, als onderdeel van Accountancy Gemak, koploper in de Benelux als het gaat om totaal oplossingen voor het accountancykantoor.

User-group

Gebruikersgroep

Ons team heeft er plezier in om innovatieve oplossingen te bedenken. Ons doel is nog steeds om de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen op fiscaal gebied.

Mocht u graag willen meedenken over nieuwe functionaliteiten, dan kunt u uzelf aansluiten bij een gebruikersgroep of direct contact met ons opnemen.

Directie

Jelke Jansen
Jelke Jansen
LinkedIn
Ruud van der Kruk
Ruud van der Kruk
LinkedIn
Ynze Sipkema
Ynze Sipkema
LinkedIn

Gebruikersgroep

Wij sparren graag met u als klant en vormen daarom een gebruikersgroep waarmee we kunnen klankborden. In deze gebruikersgroep worden niet alleen nieuwe wensen geïnventariseerd, maar ook ideeën gepresenteerd. Door te luisteren naar u als klant hopen wij dat de nieuwe ontwikkelingen zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen van de markt.

Wilt u ook graag meedenken neem dan contact met ons op, info@fiscaalgemak.nl