Agile-aanpak

Kenmerkend voor de applicatie Fiscaal Gemak is de snelle ontwikkeling en toevoeging van extra functionaliteiten. Ons team werkt via een Agile-aanpak, dat wil voor ons zeggen dat we nieuwe ideeën en features in korte overzichtelijke perioden van 3 weken ontwikkelen. De ontwikkelingen krijgen vorm op basis van klantwensen en eigen inzichten.

Deze agile-aanpak stelt ons in staat de nieuwe functionaliteiten snel aan te passen ook wanneer er sprake is van een gewijzigde situatie of extra wensen vanuit de markt.

Regelmatig gaan wij met interactieontwerpers, ontwikkelaars en productspecialisten op pad om te brainstormen met onze gebruikers over nieuwe functionaliteiten zodat onze ontwikkeling en ideeën aansluiten bij onze klanten. Daarnaast willen wij een gebruikersgroep oprichten om dit verder vorm te geven, sluit uzelf aan indien u wat wilt bijdragen aan de ontwikkeling van onze software.

Plannen 2019

Voor de toekomst hebben wij op basis van interviews met klanten de volgende ideeën waar wij aan gaan werken. Deze lijst is niet in beton gegoten, noch kunnen hier rechten aan worden ontleend. Maar dit geeft wel een idee welke richting we opgaan.

  • Aangifte Erfbelasting.
  • Op een vernieuwde, meer interactieve wijze de klant kunnen meenemen in de uitkomsten van de aangifte en punten van advies die hieruit kunnen volgen.
  • Een uitbreiding op de onderlinge interne communicatie in de applicatie.
  • Uitbreiding van adviesmogelijkheden of aandachtspunten die terugkomen bij cliënten/aangiftes.
  • Verdere vergroting van de connectiviteit van de software zodat er nog meer efficiency op verscheidene onderdelen van de applicatie te halen zijn via andere pakketten of juist binnen de applicatie door koppelingen met andere pakketten.